Wie zijn we

Marieke

Mijn naam is Marieke. In 2015 kwamen we voor het eerst in aanraking met ABM Neuromovement. Onze dochter had behoorlijke hersenschade opgelopen en we waren op zoek naar een manier om haar in haar ontwikkeling te helpen. In het boek Softwired van Dr. Michael Merzenich las ik voor het eerst over hersenplasticiteit en over Neuromovement.

Sinds onze dochter ABM lessen krijgt, heeft ze significante stappen gemaakt. We hebben ontwikkelingen gezien die zowel wij als ouders als haar artsen zeker niet hadden verwacht. Ik raakte bovendien onder de indruk van de wetenschappelijke basis die aan Neuromovement ten grondslag ligt. Begin 2016 begon ik daarom aan de opleiding om mensen middels Neuromovement te kunnen helpen. Inmiddels ben ik een Certified ABM Neuromovement Practitioner voor volwassenen, en voor kinderen. Daarnaast heb ik verdere specialisaties afgerond voor High Performers, en voor Vitality and Anti-Aging.

Gerard

Mijn naam is Gerard. We zijn enthousiast over de veranderingen die we bij onze dochter zien sinds ze met ABM begon. Van Marieke hoorde ik bovendien regelmatig over hoe haar cliƫnten vaak zelfs boven verwachting vooruit gingen. Er is echter maar een zeer klein aantal mensen wat in Nederland met Neuromovement werkt. Om meer mensen toegang tot Neuromovement te geven, besloot ik in 2019 ook om hier mijn werk van te maken. Sinds 2021 werk ik in onze praktijk. Ik ben een Certified ABM Neuromovement Practitioner voor volwassenen, en sinds 2023 voor kinderen.